Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 5° 1
Sutra: 5° 5° 1
20. siječnja 2020.
Birajmo zajedno

70 GODINA ZAJEDNO Izaberite fotografije za kalendar Novog lista i Jadrolinije

70 GODINA ZAJEDNO Izaberite fotografije za kalendar Novog lista i Jadrolinije
70 GODINA ZAJEDNO Izaberite fotografije za kalendar Novog lista i Jadrolinije
Autor:
Objavljeno: 4. studeni 2017. u 13:51 2017-11-04T13:51:30+01:00

Izabrane fotografije krasit će specijalni i prigodni kalendar Novog lista za 2018. godinu, koji će čitatelji besplatno dobiti uz kupljeni Novi list, tradicionalno na blagdan sv. Nikole, 6. prosinca

Na natječaj za fotografiju »70 godina zajedno«, koji su u povodu obilježavanja 70 godina Jadrolinije organizirali Novi list i Jadrolinija, pristiglo je više od 700 fotografija s područja cijele Hrvatske, s motivima mora i obale, brodova i putnika, ispraćaja i pristajanja, starih fotografija Jadrolinijinih brodova, prirodnih ljepota i raznih drugih detalja koji čine svakodnevicu putovanja na brodovima bijele flote.

Stručna komisija sastavljena od djelatnika Jadrolinije i Novog lista jučer je u prostorijama Novog lista izabrala ukupno dvadeset i četiri fotografije, koje će tijekom sljedeća četiri dana, od danas (subota) do utorka, biti predstavljene na tiskanim i internetskim stranicama Novog lista i Jadrolinije te omogućiti čitateljima i drugima da izaberu dvanaest fotografija po svom izboru.

To će moći učiniti poštom, elektroničkom poštom i putem Facebooka Novog lista.

Izabrane fotografije krasit će specijalni i prigodni kalendar Novog lista za 2018. godinu, koji će čitatelji besplatno dobiti uz kupljeni Novi list, tradicionalno na blagdan sv. Nikole, 6. prosinca.

Autori izabranih fotografija koje dobiju najveći broj glasova čitatelja bit će nagrađeni s iznosom od po 1.000 kuna za fotografiju.

Kako odabrati dvanaest vama najljepših fotografija?

Kuponom iz tiskanog izdanja kojeg ispunite brojevima željenih fotografija (do 12). Kupon s oznakom ZA KALENDAR pošaljite na adresu:

Novi list

Marketing

Zvonimirova 20A

51000 Rijeka

Osim toga, glasati za najbolje fotografije možete putem e-maila na natjecaji@novilist.hr odnosno preko naše Facebook stranice gdje možete "lajkati" vama najbolje fotografije.

OVDJE pogledajte prvih 6 fotografija.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
PUST 2020.
Viškovo

PUST 2020.