Izmjene u programu

Zbog moguće kiše ‘Vrisak u vrtu’ održat će se u Dnevnom boravku

P. N.

Ilustracija / Snimio Vedran KARUZA

Ilustracija / Snimio Vedran KARUZA



Zbog moguće kiše program ‘Vrisak u vrtu’ za ponedjeljak, 13. svibnja i za utorak, 14. svibnja, održat će se u Book caffeu Dnevni boravak (Ciottina ulica 12a), priopćili su organizatori.


Također, radi fluidnosti programa večerašnja promocija grafičkog romana “Alpha” umjesto u Guvernerovoj palači, održat će se u Book caffeu Dnevni boravak u 21 sat.


Raspored s unesenim promjenama:




U ponedjeljak, 13. svibnja, u 19 sati u Dnevnom boravku, u Ciottinoj 12a održava se program ‘Vrisak u vrtu’: Udruga studenata kroatistike IDIOM: ‘Književni Alias’.


U ponedjeljak u 21 sat također u Dnevnom boravku održava se program ‘Europom kroz knjige – Na margini: glasovi drugih i ‘drugačijih”: Stephane Barroux i Sandrine Bessora: ‘Alpha’. Sudjeluju Stephane Barroux i Vladimir Šagadin.


U ponedjeljak u 21 sat održava se program ‘Vrisak u vrtu – VriskaTon’: Vanja Kauzlarić: Večer ex-yu hitova u Dnevnom boravku. 


U utorak, 14. svibnja, u 21 sat, na programu je ‘Vrisak u vrtu’: Nenad Marjanović – Dr. Fric: ‘Moj život s Idi(j)otima’ također u Dnevnom boravku . Sudjeluju Nenad Marjanović – Dr. Fric, Diego Bosusco – Ptica i Ernest Marinković.


U utorak u 22 sata na programu je ‘Vrisak u vrtu – VriskaTon’ u Dnevnom boravku: DJ Ličo & Palačinka Soundsystem.