Knjiga za na plažu

“Godina u kojoj sam te upoznala” novi hit Cecelije Ahern

Portal Novilist.hr

S naslovnice

S naslovnice

Cecelia Ahern autorica je bestselera koji su prevedeni na više od 45 jezika, a knjige su joj prodane u više od 25 milijuna primjeraka. Prema romanima "P. S. Volim te" i "Na kraju duge" snimljeni su i hit-filmovi



Novi hit Cecelije Ahern, roman “Godina u kojoj sam te upoznala” već je nagrađen kao najbolji popularni irski roman godine. 


Kad je Jasmine izgubila posao, činilo joj se kao da je izgubila — sve. Njezin se život vrtio oko posla i voljene sestre Heather. Odjednom njezina kuća i vrt koji je jedva uočavala te susjedi, koje tek treba upoznati, postaju njezin svijet. Jer otkaz je tek početak za Jasmine. 


U godini koja je pred njom, ona uči o sebi i drugim ljudima više no što je ikad sanjala da hoće. 




Ponekad se prijateljstva sklapaju na najmanje očekivanim mjestima. 


“Godina u kojoj sam te upoznala” topla je, ljupka, inspirativna, nadasve romantična i pozitivna priča iznimno talentirane autorice kojoj svaki objavljeni roman dospije na vrhove top-ljestvica diljem svijeta.


Cecelia Ahern autorica je bestselera koji su prevedeni na više od 45 jezika, a knjige su joj prodane u više od 25 milijuna primjeraka. Prema romanima “P. S. Volim te” i “Na kraju duge” snimljeni su i hit-filmovi.