Riječko kazalište

Od arija do talijanskih kancona: “Zajc” spremio poseban koncert za Valentinovo

Kim Cuculić

Nastupit će i  Aljaž Farasin / Snimio Marko GRACIN

Nastupit će i Aljaž Farasin / Snimio Marko GRACIN

Koncert za Valentinovo u »Zajcu« bit će održan večeras u 19. 30 sati, a na programu su hitovi talijanske kancone, operne arije i dueti te ljubavni evergreeni



RIJEKA Koncert za Valentinovo u »Zajcu« bit će održan večeras u 19. 30 sati, a na programu su hitovi talijanske kancone, operne arije i dueti te ljubavni evergreeni. Nastupit će solisti riječke Opere Vanja Zelčić, Ivana Srbljan i Robert Kolar, predvođeni riječkim Romeom – Aljažem Farasinom, uz klavirsku pratnju Igora Vlajnića.


Publika će moći će uživati u legendarnim talijanskim kanconama kao što su »Caruso«, »Granada« i napolitanske pjesme »O sole mio«, »Core ‘ngrato«, »Funiculì, Funiculà« i »Torna a Surriento«. Na programu će se naći i popularne operne arije iz Verdijeva »Rigoletta«, iz Leharove operete »Giuditta«, dueti iz iz Bizetove »Carmen«, Verdijeve »Traviate« i iz Mozartova »Figarova pira«.


Neće izostati ni popularni ljubavni evergreeni. Pjesme su to za sva vremena i za sve generacije, a zvijezde riječke Opere, uz omiljene ljubavne stihove poznatih pjesama, spremaju show. Koncert za zaljubljene, ali i za sve one koji su željni iznimnog koncertnog doživljaja – piše u najavi.