Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 5° 2n
Sutra: 5° 5° 2n
12. prosinca 2018.
Reagiranje

Kolarić: Jeftino politikanstvo članova Mosta

Objavljeno: 21. prosinac 2017. u 15:25 2017-12-21T15:25:55+01:00

Poštovani, vezano uz pompozno objavljenu vijest na Vašim internet stranicama sa konferencije za novinare stranke Most-nezavisna lista, a vezano uz potpisivanje navodno štetnog Ugovora od strane direktora tvrtke Ekoplus d.o.o., g. Josipa Dedića sa našom tvrtkom Hago d.o.o. molimo Vas da u maniri vjerodostojnih novina i novinara, za kakve Vas oduvijek smatramo, provjerite činjenično stanje.

Naime, posjedujemo Ugovor s tvrtkom Ekoplus d.o.o., i to prema važećem službenom cjeniku iste, baš kao i svaka druga tvrtka s kojom Ekoplus d.o.o. zaključuje ugovorne odnose. Napominjemo i da je konzumacija spomenutog ugovora tek u začetku, a tvrtka Ekoplus d.o.o. kao javna ustanova, shodno Zakonu o dostupnosti informacijama mora dati na uvid bitne dijelove (cijena, uvjeti plaćanja,…) spomenutog Ugovora te ne vidimo svrhu spomenute konferencije osim iznošenja neistina, činjenje štete i populizma osoba koje sa strukom nemaju nikakve veze.

Shvaćamo jeftino politikanstvo i skupljanje političkih bodova pojedinih grupacija, no odlučno odbijamo korištenje naših poslovnih partnera i naše tvrtke u takvim »obračunima«, a kamoli kroz Vaše cijenjene novine, piše u reagiranjima koje potpisuje direktor tvrtke Hago Saša Kolarić, specijalist zaštite okoliša.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.

HNK Rijeka