Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 8° 4
Sutra: 8° 8° 4
19. siječnja 2020.
Pardon Sanje Modrić

Komentar Pas u mom krevetu

Foto: Arhiva NL
Foto: Arhiva NL
Autor:
Objavljeno: 16. siječanj 2018. u 13:37 2018-01-16T13:37:10+01:00

Na portalu Željke Markić i njene sljedbe, odlučili su raskrinkati i novu kategoriju devijantnih građana, koja se do sada neopaženo šuljala među nama. To su oni Hrvati koji svoje pse i mačke, ma zamisli, puštaju k sebi u krevet. Jer samo ljudske nakaze ljube iza ušiju svoje šnaucere, nadijevaju im ljudska imena, gledaju s njima televiziju na istom kauču, vode ih u hotele i psi im noću spavaju na pokrivaču

Ponestalo je očito materijala za mržnju, treba nešto novo. Netko nov. Iscrpili su se potencijali križarske hajke na sve one koje ne šmeka humanizam kruga oko Željke Markić i biskupa Košića. Dakle, na gejeve. Mladež koja napušta vjeronauk. Transrodne. Mladež koja ne ide na vjeronauk. Razbludnice koje mužu s 27 godina ne dolaze nevine. Parove koji žele samo jedno dijete i više nijedno. Čudovišta koja iz komoditeta imaju samo dvoje, a ne sedmero. Na poživinčene liberale koji vjeruju da svaka osoba ima pravo sama odlučivati kako će živjeti. Ateiste. Umjetnu oplodnju. Inovjerce. Znanost. Rokere kojima ništa nije sveto. Na psihološki malformirane supruge kojima manjka ženske smjernosti pa više ne daju da ih se doma ćuška. Dezertere koji odlaze iz Svete Domovine u razmaženoj potrazi za boljim životom. Na pobačaj. Miješani brak. Heteroseksualnu izvanbračnu zajednicu. Građanski brak. Na umjetnike koji nas ucjenjuju zahtijevajući slobodu. I... čekaj... ima toga još što sam zaboravila. Ali nema veze, već ćete se vi sjetiti.

Uglavnom, kad zbrojiš sve ovo gore, ostalo je malo, skoro pa ništa, svog tog ljudskog škarta koji treba istrijebiti da bi prave vrijednosti Hrvatske bljesnule u svom izvornom obliku i smislu. I zato su sada, na portalu Željke Markić i njene sljedbe, odlučili raskrinkati i novu kategoriju devijantnih građana, koja se do sada neopaženo šuljala među nama. To su oni Hrvati koji svoje pse i mačke, ma zamisli, puštaju k sebi u krevet. Jer samo ljudske nakaze ljube iza ušiju svoje šnaucere, nadijevaju im ljudska imena, gledaju s njima televiziju na istom kauču, vode ih u hotele i psi im noću spavaju na pokrivaču.

– Osim istospolnih zajednica, muškarac, žena i pas u krevetu, slike su koje sve češće gledamo na našim televizorima – zgraža se neka pravovjernica koja na obiteljaškom portalu piše »kolumne«. Pa zar ta jeziva nakarada smije biti slika moderne obitelji? Zar je to slika naše budućnosti! – A nerođenu djecu se ubija – zdvaja i proklinje Markićkina autorica.

Pa dobro, znam, stvarno nema smisla raspravljati s tim upravo raskošnim ludilom koje u istu misao stavlja psa na poplunu i pobačaj. Ne raspravlja ni javnost – nije sišla s uma – nego talibanima za inat, podrugljivo lijepi na internet milijun fotografija sa svojim Mikijima i macama, domaćinski izvaljenima na duplom krevetu s jogijem. Tornjaj se, ženo, iz naše postelje.

Ma neka družba Željke Markić slobodno uživa u svojim fetišima i opsesijama dok nisu po zakonu kažnjivi, nije to problem, neka svakome bedaku njegovo veselje. Problem je drugi, a taj je da građani Hrvatske financiraju Markićkinu udrugu, čiji portal njeguje osebujnu uređivačku politiku netrpeljivost&bizar. U prosincu prošle godine, kad je država dijelila novac za civilno društvo, obiteljašima je iz proračuna kapnulo lijepih 417.000 kuna. To je javno dobro za koje se pelješi porezne obveznike?

A članovi Markićkine udruge i njima bratskih ideoloških skupina sjede u Plenkovićevim ministarstvima, u umjetničkim vijećima i u komisijama za kurikularnu reformu... Imaju li oni pse, drže li ih u krevetu ili na lancu u dvorištu, to ne znamo. Ali jasno je da bi taj profil na lancu držao i ljude. Kad bi mogli. A neće.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
PUST 2020.
Viškovo

PUST 2020.