Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
15. studenoga 2019.
HAK

Radovi između čvorova Delnice i Oštrovica, obilazak starom cestom

Autor:
Objavljeno: 11. siječanj 2018. u 8:20 2018-01-11T08:20:14+01:00

Mokri su i skliski kolnici mjestimice u Slavoniji i Dalmaciji, a na cestama u gorju i duž Jadranske magistrale (DC8) mogući su odroni.

Do 10 sati ujutro zatvorena je autocesta A6 Rijeka-Zagreb između čvorova Delnice i Oštrovica samo u smjeru Rijeke, zbog radova, a obilazak je starom cestom kroz Gorski kotar, izvijestio je u četvrtak ujutro Hrvatski autoklub (HAK).

Mokri su i skliski kolnici mjestimice u Slavoniji i Dalmaciji, a na cestama u gorju i duž Jadranske magistrale (DC8) mogući su odroni.

Magla smanjuje vidljivost mjestimice na cestama u unutrašnjosti, a ima je i na autocestama: A1 između čvorova Bosiljevo i Pirovac te između čvorova Prgomet i Bisko; A3 Bregana-Lipovac između Bregane i Novske te Slavonskog Broda i Velike Kopanice; A4 između Goričana i Zagreba; A5 između Osijeka i Sredanaca;
A7 između čvora Diračje i GP Rupa; A11 Zagreb-Velika Gorica-Lekenik.Vozače iz HAK-a upozoravaju da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama.

Od 8 do 16 sati vozit će se uz privremenu regulaciju prometa na Jadranskoj magistrali (DC8) u Rijeci od Trga Bana Josipa Jelačića do Žabice (Scarpina, Adamićeva, Trpimirova).

Do 1. srpnja za sav promet zatvoren je granični prijelaz Vitaljina, zbog radova. Moguće je koristiti granični prijelaz Karasovići.

Granični prijelaz Harmica (SLO) zatvoren je za teretna vozila teža od 7,5 t.

Na većini graničnih prijelaza nema dojava o dužim čekanjima.

Trajekt na liniji Zadar – Molat će isploviti iz luke Molat u 17,30 umjesto u 16,30 sati.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.