Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 16° 4
Sutra: 16° 16° 4
16. listopada 2019.
Transrodni James Bond

Glumac predložio za tajnog agenta 007 britansku transrodnu časnicu

Izvor: Facebook
Izvor: Facebook
Autor:
Objavljeno: 24. prosinac 2018. u 7:48 2018-12-24T07:48:33+01:00

U iščekivanju novog Bonda, bilo je prijedloga da sljedeći tajni agent 007 bude žena, a posljednji prijedlog je, u intervjuu za Sunday Times, dao glumac Dominic West koji bi sljedećeg Bonda volio vidjeti - transrodnog. West je za tu ulogu predložio Hannah Graf, transrodnu vojnikinju britanske vojske, prenosi britanski Unilad.

West je upoznao Hannah dok je glumio s njenim transrodnim suprugom Jakeom u filmu Collete, a za Sunday Times je izjavio: Možda bi transrodni Bond bio kul. Da, postoji vrlo kul žena koja je supruga glumca iz filma Colette, koja je kapetan inženjerima elektrotehnike te ima najviši čin od svih transrodnih vojnika. Dvaput je bila u Afganistanu.

Ona je lijepa djevojka koja bi mogla biti Bond. To je zapravo sjajna ideja. Trebali bi imati transrodnu Bond jer ima mnogo transrodnih osoba u vojsci. Vojna pozadina će vjerojatno biti korisna kada je u pitanju dovođenje svih onih klasičnih James Bond akcijskih scena u život, zaključio je.

Unatoč odobravanju slavne osobe i priči koja je prepuna akcije, Graf ne misli da će se uskoro sastati s M.

Na Westov prijedlog je odgovorila: Veoma sam polaskana što me se Dominic sjetio. Ne mislim da ću uskoro postati glumica, ali nema razloga zašto ne bi trebala biti transrodna Bond. Vidjeli smo previše muškaraca u ulogama heroja, a žene igraju drugu violinu.

Dok su neki ljudi pokazali svoju potporu Westovim komentarima o Graf, drugi tvrde da transrodni Bond ne bi odgovarao opisu špijuna pisca Iana Fleminga.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.